INCA Techniek en HERENWAL service

In 2012 zijn HERENWAL service en INCA Techniek samengegaan onder leiding van Van Buuren’s V.O.F.  Omdat beide namen zeer bekend zijn binnen de revalidatiebranche zijn beide namen nog lang naast elkaar gebruikt. De naam INCA Techniek is inmiddels leidend in dit bedrijf, maar de service van HERENWAL service zal zeker blijven!

INCA techniek en HERENWAL service staan al jaar en dag bekend als fabrikant en service & onderhoud van een range aan driewielscooters, volledig Nederlands fabricaat, van hoogwaardige kwaliteit die mensen met een handicap of beperking weer mobiel maken in, om, maar ook zeker buitenshuis.

In november 2013 is de vernieuwde SprintPLUS geïntroduceerd, met een vernieuwde motor-accu combinatie die snelheden tot een maximum van 35 km/h kan behalen, uiteraard instelbaar naar de wens van onze klanten en cliënten. 

Een jaar later, december 2014, is de BigMax PLUS en de T-Rex PLUS gelanceerd. Deze worden als benzine scooter geïmporteerd en direct omgebouwd naar een elektrische driewielscooter, voorzien van dezelfde motor-accu combinatie als de SprintPLUS en kunnen een maximum van 45 km/h behalen. 

Door de vele aanpassingsmogelijkheden heeft jong en oud veel plezier met deze driewielscooters.

Om succesvol te blijven ontwikkelen en onderzoekt het bedrijf steeds nieuwe, interessante producten voor op maat gesneden vervoersoplossingen.

Bent u geïnteresseerd in de historie van INCA Techniek en HERENWAL service, dan kunt u hier terecht. 

Neem vrijblijvend contact op

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Specialist in mobiliteit
  • Aandacht voor UW mobiliteitsprobleem!
  • Nederlands fabricaat
  • Zeker van service