INCA Techniek

INCA Techniek bestaat al sinds 1919 als fabrikant van medische apparatuur en heeft zich sinds 1933 gespecialiseerd in gemotoriseerde gehandicaptenvoertuigen en driewielfietsen. Voor de WMO-wetswijziging heeft INCA techniek honderden driewielfietsen en scootmobielen geleverd in binnen en buitenland. Afgelopen 20 jaar is INCA techniek gespecialiseerd in hoogwaardig producten.

INCA techniek streeft er naar haar producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de wensen en behoeften van deze tijd. Hierdoor geeft INCA techniek haar klanten een gevoel van onafhankelijkheid. De vrijheid die ieder mens nodig heeft om te gaan en staan waar men wil.

Daarbij vindt INCA techniek het van belang dat haar voertuigen ergonomisch verantwoord zijn. Zo investeren wij in een goed zitcomfort in onze stoelen. Want goed zitten is voor iedereen van belang, vooral voor mensen die door gezondheidsproblemen voor langere tijd in een bepaalde houding moeten zitten.

Door meer dan tachtig jaar ervaring en dagelijkse research produceert INCA techniek nu een uitgebalanceerd pakket scooters en driewielfietsen voor minder validen. Elk voertuig wordt grondig bestudeerd en uitgetest. Daarnaast kan elk model nog met tal van toebehoren uitgerust worden om optimaal aan de individuele behoeften van de gebruiker te voldoen.

Op de website een submap “speciale projecten” waarin we bijzondere projecten laten zien, zoals de driewielfiets voor 250 kg klanten, de knalgele scooter van de wegenbouw in België en speciale aanpassingen.

Klik hier voor de historie van HERENWAL service.Specialist in mobiliteit
  • Aandacht voor UW mobiliteitsprobleem!
  • Nederlands fabricaat
  • Zeker van service